Thuisnetwerken

Ik had een Nas van LG maar kon niet meer bij de gegevens om dat ik het wachtwoord kwijt was

Ik heb de schijven aan mijn PC gehangen en geformatteerd. Na terugplaatsing start e,e,a, niet meer op. Wat kan ik nog doen? Met vriendelijke groet Harrie de Beer

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Heb je de schijven wel correct in de NAS geplaatst? En start de NAS helemaal niet meer op, of kun je de schijven niet benaderen vanaf het netwerk?

    Alle NAS'en hebben een webinterface die je kunt benaderen vanaf een pc binnenin je (thuis)netwerk. Zoek het IP-adres op van de NAS, probeer zo via een webbrowser verbinding te maken met de NAS, wellicht moeten de schijven nog geintialiseerd worden voordat je de opslag kunt gebruiken.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord