TechCafe

Hoe krijg ik een drop-down menu in Excel?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Op de werkbalk "formulieren" zit de optie "keuzelijst met invoervak". (indien menubalk niet beschikbaar aanzetten via beeld>werkbalken).
  selecteer bovengenoemde optie en teken het pulldownmenu ergens op het werkblad.
  Klik met rechts op het getekende pulldownmenu en kies de optie "besturingselement opmaken". Hier kan je het volgende invoeren.
  Invoerbereik: Hierin geef je een selectie van cellen waarin de te kiezen opties staan. In jouw geval verwijs je hier naar twee cellen waarin je de woorden ja en nee hebt staan.
  Koppeling met cel: Hiermee verwijs je naar een cel waarin er een output komt te staan op basis van de keuze in het pulldownmenu. In jouw geval dus een 1 bij ja en een 2 bij nee. Hiermee kan je dus berekeningen doen (bijv. met de Als-functie een afwijkende berekening voor als het ja of nee is.)
  • +
  • 0
  • -
  John,Are we supposed to post the anottaned bibliographies on the blog or are we supposed to email them to you. Also, I do not have a research topic (should I have one?) so I have chosen articles that relate to technology in education since I am a math teacher. Is this OK?Timothy

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord