TechCafe

Hoe kan ik de werkbalken in Photoshop vergroten?

Ik gebruik Windows 10 en Photoshop cc op en 4K-scherm van 27inch. De werk-en gereedschapsbalken in dit programma worden ingevolge de hoge beeldresolutie erg klein weergegeven en zijn te vermoeiend voor de ogen. PhotoshopCC lijkt geen ingebouwde mogelijkheid voor aanpassing te hebben en verwijst trouwens naar Windows voor het probleem. Ik vind de situatie erg vervelend, want in andere veel goedkopere beeldprogramma's stelt zich dit probleem niet. Ik zie er wel tegen op mijn Adobe-abonnement stop te zetten, of mijn beeldvermogen in 4K te beperken. Kunt u mij helpen? ?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  U kunt per applicatie in Windows opgeven of deze gebruik moet maken van de standaard resolutieinstellingen, of dat deze zijn eigen instellingen mag gebruiken.

  Om dat in te stellen, klikt u met de rechtermuisknop op het de snelkoppeling van het programma en kiest u voor Eigenschappen. Zet vervolgens onder het tabblad Compatibiliteit een vinkje bij de optie 'Gedrag van hoge DPI-schaalbaarheid negeren' en bij 'Schaalaanpassing uitgevoerd door' op Applicatie.

  Ben benieuwd of dit heeft geholpen.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord