Smartphone & Tablet

kopieren contacten gsm nokia 100?

Hallo, ik ben in het bezit van een gsm Nokia 100 : ik zou willen veranderen van provider en daardoor zal ik een nieuwe sim kaart krijgen. Ik zou graag mijn contacten ( tel.nummers) willen overzetten van de bestaande simkaart naar de nieuwe simkaart .Hoe moet ik dat praktisch doen. Wel al bemerkt dat er in de menu bij "contacten" vermeldt staat : " kopieren van telefoon naar simkaart en ook kopieren van simkaart naar telefoon. Nu vraag ik - hoe wordt dit praktisch gedaan?- , op dit gebied ben ik iemand die van deze materie niet veel kennis heeft, gelieve dit voor mij in klare taal uit te leggen. In de hoop dat er mij iemand kan helpen. Dank bij voorbaat , Jacky

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Zo te lezen heb je de optie al gevonden op je telefoon. Zo'n ouderwetse telefoon is gewoonweg beperkt in z'n mogelijkheden. Smartphones synchroniseren de contactpersonenlijst via internet en maken niet meer gebruik van de ouderwetse manier van contactpersonen opslaan op een simkaart. Zo kun je bijvoorbeeld op contacts.google.com je contactpersonenlijst zien. Wanneer je je aanmeldt met je smartphone wordt deze lijst gesynchroniseerd.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord