abonneren
Smartphone & Tablet

inhoud smartphone op tv streamen?

Ik wil de inhoud van mijn smartphone op mijn tv zichtbaar maken?

3 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Bedoel je alleen muziek, foto's en/of video? Dan kan ik je ImediaShare aanraden:

  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bianor.amspersonal&hl=nl


  Wil je alles wat je doet op je tv kunnen zien? Dan is er maar een behoorlijk werkend antwoord:

  https://tinyurl.com/CT15082019a

  (Uiteraard is dit alleen voor gebruikers van Android)
  • +
  • 0
  • -
  Reageer alsjeblieft op een wedervraag?

  Persoonlijk bericht: De mensen aan de andere kant van je beeldscherm hebben soms net wat meer informatie van je nodig om een gericht antwoord te kunnen geven. Alsjeblieft neem de moeite om daar op te reageren! Anders lijkt het net alsof je eigenlijk helemaal geen probleem hebt of dat het je niets interesseert. Er zitten personen die er niet voor betaald krijgen om een ander te helpen en in hun spaarzame vrije tijd jou proberen te helpen. Hartelijk dank voor de medewerking.
  14 augustus 2019 20:17

  Je hebt het nog zo gezegd… en wederom weer geen reactie… daarom ben ik er op een gegeven moment ook mee gestopt…

  Groetjes, jcwrh1
  • +
  • 0
  • -
  jcwrh1. Ik ga je hier niet uitleggen waarom ik wel door blijf gaan. Maar zolang er soms iemand(!) is die de moeite(?) neemt om feedback te geven ga ik ook door. Mijn bericht was dan ook gewoon een plagerijtje, niet een poging tot hoop

  Ik ga er dan ook vanuit dat iemand die niets terug wil zeggen daar een reden voor heeft. Vaak is het gemakzucht maar het kan net zo goed zijn dat de persoon op een ander forum precies het juiste antwoord gekregen kan hebben en daardoor de andere forums “vergeet”. Ook kan het zijn dat de ander mijn vragen zo belachelijk vind dat deze het de moeite niet vind om te antwoorden. En dan zijn er nog de mensen die totaal geen enkele feeling hebben met waar ze mee bezig zijn. Ze zijn iets tegen gekomen maar weten niet goed hoe ze er mee om moeten gaan. Terwijl ik het liefst voor die groep antwoorden geef op een menselijke manier.

  Voorlopig ga ik door. Tenminste, zolang de tijd het toelaat. Ik zie het gewoon als een vreemde hobby. Een ander verzameld bloemblaadjes. Ik geef mogelijke oplossingen voor anderen.

Beantwoord deze vraag