Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Ongecategoriseerd

Wanneer komt de verbeterde versie van Kies 3 beschikbaar?

Ik zit nu zonder synchronisatiemogelijkheid. Ik had graag vooraf willen weten dat Kies 3 dit niet kan. Op de downloadpagina van Samsung staat daarover niets vermeld alleen: "Met heel veel verbeteringen. Profiteer van de splinternieuwe Kies!" Nou het is dus een forse verslechtering, want de kernfunctionaliteit niet langer aanwezig! Er staat niet eens bij dat het een beta versie is. Pure misleiding, dus. Het lijkt me ook onzin dat er geen geplande release datum is. Ik kan me niet voorstellen dat er bij Samsung niet projectmatig wordt gewerkt. Graag dus een datum of indicatie. Ik heb dat nodig om te kunnen bepalen of ik wacht of bij de concurrent een andere oplossing ga zoeken.

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Dag vraag ik mij ook af? Eerst zou het voor 15 november 2013 zijn, maar niet dus. Ondertussen heb ik al verschillende keren gebeld. Ze beweren dat het een software probleem is. Maar dan kunnen ze er toch iets aan doen? Er wordt aan gewerkt mevrouw, krijg ik als antwoord. De problemen zijn begonnen sinds ze de nieuwe Androïd 4.3 hebben geïnstalleerd. Voordien werkte alles perfect, zowel met de Galaxy3 als met de Galaxy4.

Beantwoord deze vraag