Ongecategoriseerd

video's op dvd branden

Ik wil video's op dvd branden. Maar dat lukt niet. Als ik een video op dvd brand dan lukt het wel. Als ik meerdere video's op dvd wilt branden dan lukt het niet. Dan krijg ik de melding:Brand proces mislukt. Er werd fouten -logbestaand aangemaakt. dat u goed kan helpen om problemen te diag nostrieren. Ik heb de video bestanden om gezet naar mpg 2 formaat en de computer opnieuw geinstalleerd. maar dat helpt niet. Ik heb nero 9. Het heeft altijd goed gewerkt.

1 antwoord
  • Ergens gaat er iets mis en de log bestanden kunnen je een aanwijzing geven.

    Als je een dvd-video maakt dan maak je een strikt gereguleerde disk; o.a. de betanden die je aanlevert moeten aan nauw bepaalde eisen voldoen, ga eens na of dat zo is. Probeer eens TMPGEnc DVD Author, alhoewel Nero goed is.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord