Internet & hosting

Zijn er nog meer oorzaken mogelijk?

Ik heb inmiddels het kanaal gewijzigd en op 9 gezet. Na een scan was duidelijk dat die eigenlijk niet/het minst werd gebruikt.Ik merk wel dat er iets meer snelheidswinst is of zit dat tussen de oren? Bij voorgaand bericht had ik er nog bij moeten zetten dat ik bij het wegvallen van de verbinding de melding krijg dat de dns-server niet reageert.

1 antwoord
  • Over het algemeen is de regel hoe groter de afstand tussen de draadloze router en de laptop, des te zwakker, en daarmee gevoeliger het Wifi signaal wordt voor storingen, Het beste is de router zelf, als het effe kan zoveel mogelijk, uit de buurt van elektrische apparaten , zoals bijvoorbeeld basisstation van Dect-telefoons te installeren. Maar de meeste standaard routers hebben een signaal bereik, dat toereikend is voor de dekking in en rond een gemiddelde ééngezinswoning. Zwaardere (duurdere) routers geven zelfs dekking tot 4 of 5 etage's, De zogenaamde grachtenpanden, maar factoren als woning indeling, gebruikte bouwmaterialen, betonmuren hebben altijd meer invloed op signaal (sterkte) doorgang , dan wanden opgetrokken uit hout, kunststof, gips, of glas.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord