Internet & hosting

Windows 8.1 en Kaspersky Internet Security Multi-Device werkt niet

Windows 8.1 en Kaspersky Internet Security Multi-Device werkt niet. Ik heb net een 3devices licentie gekocht via Bol.com. Het programma laat zich niet installeren op Windows 8.1 Op hun (Engelse) website staat dat het ook werkt op Windows 8.1 Pro Na heel lang spitten blijkt de firma Kaspersky nu met een update in december 2013?? te komen. Ik vind het maar raar dat een internet security producent als eerste de virussen moet ontdekken, maar achter loopt met hun eigen updates. Het was toch al maanden bekend dat Windows 8.1 pro in oktober zou uitkomen? Ben ik de enige met deze klacht?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    What platform are you inednting this for? Coding on a smartphone would be impractical. But, for small on the spot fixes, using your host's web interface is likely as good as any. I use IXWebHosting, and I can access file management and editing from the Web site. Nothing you would want to use long term, but it gets the job done.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord