Internet & hosting

Windows 10 erop gezet, wifi na slaapstand steeds weg, wat te doen?

Had eerst 3 weken geleden Win10 al geïnstalleerd en toen had ik hetzelfde probleem, Win7 weer erop gezet en 3 weken gewacht met het idee dat ze deze bug misschien wel zouden herstellen. Maar nee, weer hetzelfde probleem. Ik heb een Dell XPS 8300

2 antwoorden
 • Wellicht komt dit door een van de energiebesparingsfuncties. Je kunt dit controleren via configuratiescherm, systeem, power & sleep, additional power settings, change advanced power settings, wireless adaptar settings.

  Deze moeten op maximale performance staan.

  Een andere optie is via netwerkinstellingen, adapter settings,en vervolgens kies je de draadloze adapter met je rechtermuisknop, eigenschappen, configureren en vervolgens schakel je het selectievakje uit voor "sta toe dat dit apparaat uitgeschakeld wordt om stroom te besparen" of iets dergelijks.

  Dit zou het probleem moeten verhelpen. Zoniet, dan ligt het aan je netwerkinstellingen en moet je zorgen dat je automatisch verbinding maakt met een netwerk. Klik rechtsonder in je taakbalk op het netwerksymbool, en vervolgens op de verbinding, dan staat er als het goed is een selectievakje met 'automatisch verbinding maken'. Schakel dit in.
  • +
  • 0
  • -
  @H3ll0 Ik heb al deze opties gevolgd en geen werkt… Mijn laptop ziet wel de netwerken van de buren, wil ook verbinden met een hotspot of ethernetkabel. Maar terwijl mijn andere laptop en 2 telefoons mijn netwerk gewoon zien en verbinden doet deze laptop met windows 10 er op dat niet. Ook de driver deinstalleren en dan computer herstarten werkt niet. Iemand nog een ander idee? De adapter staat dus wel gewoon aan en werkt bij een hotspot en detecteert wel de netwerken van de buren…

Beantwoord deze vraag