Internet & hosting

Windows 10 erop gezet, wifi na slaapstand steeds weg, wat te doen?

Had eerst 3 weken geleden Win10 al geïnstalleerd en toen had ik hetzelfde probleem, Win7 weer erop gezet en 3 weken gewacht met het idee dat ze deze bug misschien wel zouden herstellen. Maar nee, weer hetzelfde probleem. Ik heb een Dell XPS 8300

1 antwoord
  • Wellicht komt dit door een van de energiebesparingsfuncties. Je kunt dit controleren via configuratiescherm, systeem, power & sleep, additional power settings, change advanced power settings, wireless adaptar settings.

    Deze moeten op maximale performance staan.

    Een andere optie is via netwerkinstellingen, adapter settings,en vervolgens kies je de draadloze adapter met je rechtermuisknop, eigenschappen, configureren en vervolgens schakel je het selectievakje uit voor "sta toe dat dit apparaat uitgeschakeld wordt om stroom te besparen" of iets dergelijks.

    Dit zou het probleem moeten verhelpen. Zoniet, dan ligt het aan je netwerkinstellingen en moet je zorgen dat je automatisch verbinding maakt met een netwerk. Klik rechtsonder in je taakbalk op het netwerksymbool, en vervolgens op de verbinding, dan staat er als het goed is een selectievakje met 'automatisch verbinding maken'. Schakel dit in.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord