Internet & hosting

Werkt mijn repeater?

Ik heb internet via een KPN Experia box V8. In mijn kantoor heb ik op mijn gsm 3 van de 5 streepjes ontvangst. Om dit te verhogen heb ik een Wifi versterker gekocht, een Grixx N 33m 2,4 G. Heb hem geïnstalleerd en in een stopcontact in het kantoor gestoken. De lampjes power en WLan branden, maar ik houdt dezelfde 3 streepjes. Hoe kan ik controleren of de Wifi verstrekker werkt?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Wel dat kan je gemakkelijk controleren door de naam die de repeater "broadcast" te veranderen. Als je de naam verandert zie je onmiddellijk met wie je nu eigenlijk verbonden bent. Want de vraag is ben je verbonden met de Experia of de Grixx. Verander de naam dan weet je het meteen. Meer info:
  http://decomputer.be/wat-is-een-wifi-versterker/
  Stel de repeater manueel in.

  Nadat je de naam van de repeater verandert hebt ga je zelf kunnen kiezen met welk apparaat je wenst te verbinden.
  • +
  • 0
  • -
  Hoewel internet een hoop kent is de Grixx N 33m vrijwel onzichtbaar.
  Bedoeld u de grixx wifi versterker bedoeld is hier de juiste handleiding die u moet volgen:

  http://www.google.nl/url?sa=t&rct;=j&q;=&esrc;=s&source;=web&cd;=1&sqi;=2&ved;=0CCEQFjAA&url;=http%3A%2F%2Fwww.maxxshops.nl%2Fsupport%2Finstellen-wifi-repeater.pdf&ei;=2tkmVev6KpLQ7Qb8pIHwBQ&usg;=AFQjCNEucLDQOAygAL0C2yFyJ3ZB0NK3Tw&bvm;=bv.90491159,d.ZGU

  De repeater meld zich dan als "WiFi-Repeater1".

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord