Internet & hosting

Wat te doen bij de melding er zijn problemen met delen?

2 PC's: 1 x Win 7, 1 x Win 8.1 Netwerk via Experia Box van KPN. Thuisgroep maken met beide PC's lukt niet (bij de ene PC thuisgroep maken lukt, maar lid worden op de 2e niet. En: omgekeerd dus ook niet). Oplossingstip (via deze rubriek !): neem de aloude "delen"-truuk. Maar: Windows 7 zegt na rechtsklikken op een map: er zijn problemen met delen. En hierbij krijg ik overal alleen maar algemene info, geen echte tips. Iemand een idee? Dank !

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Suggestie: Ik weet niet welke Windows je gebruikt, Maar als je Windows 7 starter, of Windows home basic gebruikt, dan is de betreffende pc zelf niet gebruiken als thuisgroep, je kan de pc hooguit lid maken van een thuisgroep, op een andere pc, Windows 8.1 kan je wel gebruiken als thuisgroep, het probleem zit mogelijk, in de Windows 7 versie die je gebruikt. Denk ik…..
  • +
  • 0
  • -
  In de Windows versie zit het probleem niet; lid worden kan n.l. ook al niet. Op Windows 7 (Home Premium) kan ik wel een thuisgroep aanmaken, maar dan kan de Windows 8 PC weer geen lid worden. Het lijkt er overigens op of er een probleem met "delen" op Windows 7 is.
  Als ik rechtsklik op een bestand om te delen (de ouderwetse manier) krijg ik die melding.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord