Internet & hosting

wat te doen als de computer niet meer reageert?

Ik zat op de computer naar een filmpje te kijken en opeens stond het beeld stil en was er alleen het geluid van een storing. Mijn vader is niet thuis en kan dus niet helpen. Wat moet ik doen?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Dat geluid van die storing wordt veroorzaakt door oververhitte processor van je grafische kaart, dan schakelt de processor, wanneer de temperatuur stijging de kritische grens bereikt zichzelf tijdelijk uit. waardoor het beeld op je scherm stilstaat, ofwel bevriest. Wanneer de temperatuur voldoende is gedaald zal de processor zichzelf weer inschakelen. En het beeld weer verder gaan. Zorg ervoor dat de koelopeningen in de pc kast niet worden afgedekt. wanneer de pc is in geschakeld.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord