Internet & hosting

Wat is het beste apparaat om video en films te kijken; is dat een tablet, of een laptop? En welke is aan te raden ?

3 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Dat is net wat je eigen voorkeur heeft. Een tablet is makkelijker mee te nemen, maar moet je constant vasthouden om te kijken. Je kan er een standaardje voor kopen, maar dan heb je alsnog een beperkte kijkhoe. Een laptop kan je makkelijk op schoot of op tafel neerzetten en het scherm in de gewenste kijkhoek zetten. Maar is wel zwaarder en minder makkelijk mee te nemen.

  Bovendien komen zowel laptops als tablets in verschillende formaten.
  Kortom, deze vraag is niet te beantwoorden, maar hangt helemaal van je eigen voorkeur af.
  • +
  • 0
  • -
  Als je (regelmatig) onderweg bent (trein, bus, enz.) dan is een tablet misschien wat handzamer, Bovendien is een tablet, wat opstarten betreft, sneller gebruiksklaar, dan een laptop.
  .
  Maar wil je misschien toch een wat groter scherm, onderweg, dan kan een laptop ook wel, maar dat is afhankelijk hoe je hem opstart, start je een Windows laptop op, vanuit de sluimerstand, (door hem eerst in de sluimerstand af te sluiten), dan is hij weer net zo snel start klaar als een tablet, De sommige laptops hebben een cd/ dvd speler ingebouwd, Zo kan je een dvd van een kennis/vriend lenen, afspelen, Of je kan eenvoudig een filmbestand van een usb stick, via usb poort, afspelen op je laptop. Op een laptop harde schijf, kan je meer films opslaan dan op een tablet, meer opslag capaciteit, Op Tablets kan je met uitbreiding micro geheugen kaart tot 64 GB extra opslag capaciteit toevoegen.
  .
  Maar aan de andere kant, er zijn ook tablets die zowat net zo groot zijn als het scherm van een laptop,
  Om het beste na te gaan wat jou praktischer lijkt, stap zo'n zaak binnen als de media markt, daar hebben vele van die tablets uitgestald, kijk voor jezelf hoe die verschillende modellen (qua grote ) wat tablets (bij jou) in de hand liggen.

  Er zijn ook computermerken die zogenaamde laptop/tablet combinaties verkopen. De zogenaamde laptop en tablet in één, waarbij het scherm via een klik systeem gescheiden wordt van het toetsenbord, waardoor je, het scherm, van de laptop, losgemaakt van het toetsenbord, en zo veranderd in een tablet, zou zeggen informeer bij je lokale computerzaak of Media Markt , MyCom, Saturn, of welke andere computer/audio winkelketen bij jou in de buurt. Bij de meeste van die computerzaken zoals Media Markt , en die andere zaken mag je de uitgestalde tablets, en laptops op pakken, en uitproberen, en ga daarbij op je gevoel af,ligt zo'n tablet prettig in de hand, kijk die ene iPad tablet wel prettig, of misschien toch dat andere Samsung ,ASUS, Acer, merk, enz, En check zo welke mogelijk voor jou beter is, tablet of laptop, of een laptop/tablet combinatie, dat kan niemand anders bepalen dan, alleen jij zelf, Volg je gevoel in combinatie met het budget dat je voor ogen hebt. En beslis…………
  • +
  • 0
  • -
  in de trein: tablet
  als u veel rijst: tablet/laptop
  indien u alleen op 1 plek kijkt: desktop PC
  indien u af en toe op reis een film kijkt: Laptop.

  heeft u ook een budget in gedachten wat u maximaal wilt uitgeven, dan kunnen wij u een betere laptop aanraden in uw prijs-marge

Beantwoord deze vraag