Internet & hosting

Waarom wordt mijn website niet door Google geindexeerd?

Mijn website wordt niet geindexeerd door GOOGLE. Feitelijk heb ik verschillende websites, elk in een submap. De subwebsites worden ook niet geindexeerd, hoewel die wel als zodanig zijn aangemeld. Wat is hier mis?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Ga ze niet allemaal bekijken maar zal http://www.toiletten.paginaplus.nl/ als voorbeeld nemen. Html fouten, geen sitemap, geen robots.txt, taal niet vermeld, niet geschikt voor mobiele apparaten, …
  • +
  • 0
  • -
  Bertje, dank je wel voor je antwoord. Je bent ongetwijfeld een superexpert. Het probleem is alleen, dat je antwoord zo globaal is geformuleerd, dat ik er met mijn toch niet geringe opleiding (niet in informatica) en redelijk analytisch vermogen, niet veel mee kan. Is het antwoord wel toegesneden op de vraag? Het is toch een nogal specifieke vraag! Kan het ontbreken van robot.txt verklaren waarom Google niet indexeert? Idem sitemap en taal. Welke (soort) fouten zijn er in HTML? Geschiktheid voor mobiele apparaten: voor de tablet en PC is ie volgens mij wel geschikt. Zonee, waarom niet?

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord