Internet & hosting

Waarom werkt de Android app niet op mijn tablet?

Ik heb een vreemd probleem: bij mij draaien 2 Android 4.0.3 tablets en nu heb ik een app ( tunein radio),die zich probleemloos op de ene laat installeren,terwijl de andere dit weigert ( not compatible with device). De ene is een Samsung galaxy tab 2 en de ander een Yarvik 465. Hoe kan dit nou ? en is er een oplossing ?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Zo vreemd is het probleem niet. Ik neem aan dat jij die app TuneIn Radio uit de Google Play Store haalt en dat je hem moeiteloos kunt installeren op je Samsung Galaxy en dat het niet lukt op de Yarvik?
  "Voorgeïnstalleerd worden er maar weinig apps meegeleverd op de Yarvik. Ook Google Play Store (voorheen Android Market voor degenen die daar nog niet van op de hoogte waren) zit niet voorgeïnstalleerd op de tablet. Dit om licentiekosten en dus de aanschafprijs van het apparaat te drukken. Als alternatief is het relatief onbekende Getjar te vinden als appmarket. Echter is het niet onmogelijk om toch de befaamde Google Play Store te installeren."

  Wil je daar meer over weten, lees dan de volgende recensie van de Yarvik door: http://tweakers.net/productreview/58643/yarvik-tab465-gotab-exxa-97-inch-zwart.html
  Onder de beschrijving van het besturingssysteem (android 4.0.3) vind je een stappenplan hoe je toch Google Play Store kunt installeren op de Yarvik.

Beantwoord deze vraag