Internet & hosting

Waarom stopt de app met werken na installatie van android lollipop?

Op Nexus 7 (2012) tablet stop de ComputerTotaal app na opstarten. Het duurt een aantal seconden na het opstarten van de app voordat het beeld is opgebouwd. Als je een keuze maakt reageert de app totaal niet totdat melding wordt gemaakt dat de app is gestopt. Soms kun je kiezen om te wachten. Dat heeft echter geen zin omdat de app er uiteindelijk toch mee stopt.

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Richt je klacht/ vraag/opmerking, rechtstreeks aan die lui van de redactie, die kunnen daar veel beter tekst en uitleg over geven. In de link even omlaag scrollen, dan, daar vindt je het contact mail adres..
  http://computertotaal.nl/contact
  Mail ze onder vermelding van naam/ mail adres, abonnee nr. enz.

  .
  • +
  • 0
  • -
  Wanneer komt hier een antwoord op? Dit probleem doet zich al langer voor maar reactie op de vragen ho maar. Lijkt me des te dringender als de redactie reclame maakt om een digitaal only abonnement af te nemen. Vandaag, 16/12 nog de app opnieuw geïnstalleerd maar het werkt nog steeds niet.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord