Internet & hosting

Waarom krijg ik telkens de foutmelding ERR_CONNECTION_TIMED_OUT?

Ik krijg telkens een foutmelding op de site http://www.gpsies.com om fietsparcours te tekenen, met name: ERR_CONNECTION_TIMED_OUT. Reeds een DNS-flush gedaan en de browsercache leeggemaakt. De bewuste site is perfect bereikbaar van een andere device, dus aan de site zelf, ligt het niet.

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    ERR_CONNECTION_TIMED_OUT lijkt een melding op een Android-apparaat en komt voor als een website niet tijdig antwoordt bij een serververzoek. Sommige websites detecteren of er wordt bezocht vanaf een mobiel apparaat of een laptop/desktop, en stuurt dan bijvoorbeeld mobiel verkeer door naar een speciaal voor mobiel geoptimaliseerde site. In uw voorbeeld zou dat bijvoorbeeld m.gpsies.com kunnen zijn.

    Het kan dan voorkomen dat een van de twee sites niet werkt op het moment dat u de website wilt bezoeken.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord