Internet & hosting

Traag wifi op pc, gebruik de asus pce n53 11n dual channel wifi module. Hoe kan ik dit oplossen?

Ik heb al andere channels geprobeerd, router gereset, nieuwste drivers geïnstalleerd, Windows updates geïnstalleerd, maar het wil niet baten. Een downloadsnelheid van ongeveer 1.5 Mbps en upload van 1.6 Mbps is niet echt denderend.. Op mijn laptop krijg ik een downloadsnelheid van 10.5Mbps en upload 11.3 Mbps.

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  1. Wat geeft een programma als inSSIDer aan voor de signaalsterkte op de exacte plaats van de pc-wifi antenne? (je gebruikt Windows? Als je Linux gebruikt: WifiRadar) Als je inSSIDer installeert op de laptop, kan je het wifi-signaal vergelijken op de pc-locatie en de laptop-locatie.
  2. De pc is bij uitstek geschikt om aan te sluiten via een LAN draad omdat je die meestal niet verplaatst (stationaire opstelling) en je hebt storingsvrij en met hoge snelheid verbinding. Als je de PC tijdelijk aansluit via een LAN kabel, kan je de downloadsnelheid vergelijken, en daaruit concluderen of het aan het wifi ligt of aan de pc.
  Post je het resultaat hier? Succes!

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord