abonneren
Internet & hosting

Terero Tunneling Pseudo-interface?

Op mijn Laptop staat een geel driehoekje bij de afbeelding in Apparaten en printers. Als ik daarop klik krijg ik de melding Apparaatstuurprogramma opnieuw installeren Er is een probleem met het stuurprogramma voor 'Teredo Tunneling Pseudo-Interface' Okay, dacht ik dan kies ik voor Deze oplossing toepassen. Helaas, niets gevonden. Omdat het hier om de wireless interface ging heb ik de nieuwe drivers gedownload en opnieuw geïnstalleerd. NOPPES. Op een Amerikaans forum zag ik dat er iets in het modem niet goed staat. Dus Telfort gebeld en die hebben mijn modem getest en alles bleek goed te staan. Ik kreeg wel de mededeling dat dit een Microsoft fout is en dat ik daar maar eens moet gaan zoeken. Ook dit bracht geen verlichting. Welke expert kan mij hierbij helpen????? Alvast bedankt voor de genomen moeite.

2 antwoorden
  • Dit wordt door Windows omschreven als foutcode 10
    Omdat foutcode 10 in de praktijk, per geval, diverse oorzaken kan hebben, hier de link. http://support.microsoft.com/kb/943104/nl
    .
    Via de bovenvermelde link, kan je gerichter zoeken naar de oorzaak. En oplossing van de foutcode 10
  • Het antwoord heb ik gevonden. utorrent downloaden en installeren. Tijdens de installatie ontdekt utorrent dat de driver voor IPv6 niet is geïnstalleerd. Het programma vraagt of deze driver te installeren. Klik OK en de driver Teredo wordt alsnog geïnstalleerd.
    Super eenvoudig en simpel.

Beantwoord deze vraag