Internet & hosting

SSL verbinding?

Ik heb Cloud Station geinstalleerd op mijn Synology NAS DS214 en PC. Nu kan ik bestanden tussen de twee synchroniseren. Dit kan eventueel via een SSL verbinding, maar hiervoor krijg ik een certificatie waarschuwing. Nu is het mogelijk om via een derde partij een certificaat aan te vragen. Mijn vraag is echter, aangezien de NAS en PC op hetzelfde LAN zitten of dit nodig of aan te bevelen is?

1 antwoord
  • Een certificaat is zoiets als een (auto) APK, dat aan geeft aan dat de verbinding goedgekeurd is, en dus veilig is, ben je de enige gebruiker, tja dan zou je zonder kunnen, maar zijn er meerdere gebruikers, dan loop je al gauw het risico van aansprakelijkheid, dat is net zo iets, wanneer een taxi-chauffeur passagiers gaat vervoeren in een taxi, waarvan de APK certificaat is verlopen, als er dan iets mis gaat, tja dan heb je een probleem..met de verzekering……rij je alleen met een verlopen APK certificaat dan beperkt het probleem zich alleen tot de chauffeur….

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord