Internet & hosting

sinds upgrade windows 8.1 heb ik problemen met mijn browsers?

De pagina's blijven hangen. Pas als ik druk op F5 lost het probleem zich op.Het groen rondje blijft maar draaien. Met F5 los ik het probleem wel op. Pagina's komen niet of niet volledig. Heeft iemand een idee om dit op te lossen.

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  http://tweakers.net/nieuws/97850/windows-81-start-bij-sommige-gebruikers-niet-meer-op-na.html
  Als je recent een update van Windows 8.1 hebt gedownload, lees bovenvermelde link. er was bij Microsoft Amerika iets misgegaan bij het maken van de updates,, via de bovenvermelde link vindt je informatie, suggesties hoe je het probleem kan oplossen.
  .
  Microsoft heeft de betreffende upgrade terug getrokken. In formatie in de ondervermelde link
  http://tweakers.net/nieuws/97885/microsoft-trekt-windows-81-patch-terug.html
  Microsoft heeft 4 recente updates vanwege allerlei problemen ingetrokken, als je die updates nog op je computer staan, kan je via systeem herstel je computer/laptop terug brengen in de situatie van voor de update. Want Windows maakt altijd eerst een herstelpunt aan, voordat updates worden geïnstalleerd.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord