Internet & hosting

show images?

Live mail verbergt standaard alle images. Kan ik ergens instellen dat de images meteen getoond worden

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Goede mailprogramma's tonen die niet omdat via afbeeldingen en/of video's malware (virussen etc) op de PC gezet kan worden EN emailadressen voor spammers als goede, geldswaardige adressen worden gevalideerd en dus voor voor geld kunnen worden doorverkocht. Dat de virussen er op kunnen komen komt doordat lang niet alle stukjes programmatuur veilig zijn. En op nog meer spam zit je, schat ik, niet te wachten.

  Dat je met met de hand kunt doen voor die enkele email die géén spam is en die je vertrouwt is goed. Maar je werkt jezelf in de nesten als je het voor elke mail doet.
  • +
  • 0
  • -
  De blokkering van het downloaden van afbeeldingen opheffen voor alle berichten van een bepaald e-mailadres of domein
  Klik in een geopend bericht dat afkomstig is van het desbetreffende e-mailadres of domein met de rechtermuisknop op een van de geblokkeerde items.
  Klik in het snelmenu op Afzender toevoegen aan de lijst met veilige afzenders of op Het domein @domein toevoegen aan de lijst met veilige afzenders………..
  Niet aan te raden maar oké…..
  .
  De blokkering van het downloaden van afbeeldingen opheffen voor alle berichten
  Klik op Vertrouwenscentrum in het menu Extra en klik vervolgens op Automatisch downloaden.
  Schakel het selectievakje Afbeeldingen in e-mailberichten met HTML-opmaak en in RSS-berichten niet automatisch downloaden uit…
  …….
  Maar bezint (denk goed na) voor je eraan begint……

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord