abonneren
Internet & hosting

resetten van mijn tablet lukt op geen enkele wijze. Hard reset beide manieren geprobeerd, lukt niet?

Geprobeerd om met soft reset als wel met hard reset mijn tablet weer op te starten .Zonder resultaat .

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Als een reset via de software niet lukt, dan is er nog een methode, de handmatige reset, bij die methode ben je wel al je instellingen kwijt, en gaat de tablet terug naar de fabrieksinstellingen, tenzij je een Google account hebt, dan blijven de later geïnstalleerde apps bewaard. de zogenaamde hardware reset.
  .
  Zoek op je tablet de reset-optie. Vaak is dit een klein gaatje in de tablet, niet groter dan 1 millimeter, zit meestal aan de zijkant, met de beschrijving ‘reset’ erop. Pak een stevige naald of buig een paperclip recht. Door met de naald of paperclip, voorzichtig in het reset-gat te duwen voel je dat een kleine knop ingedrukt wordt. Soms is een druk op de knop voldoende om de tablet opnieuw te laten opstarten. Zo niet, houdt deze knop 10 tot 20 seconden ingedrukt.
  .
 • @oscar-2 Nou geprobeerd wart jij schreef, er gebeurd niks, hij laat op en kan hard en zacht zetten, in beeld komt vliegtuigstand, opnieuw opstarten etc, heel soms kwam samsung opstart functie in beeld, hij is gewoon schijndood, nog geen jaar oud,

Beantwoord deze vraag