abonneren
Internet & hosting

Pkg785D.cab?

Ik heb een Packard Bell dot s met Windows 7 starter. Ik kan geen verbinding met internet maken, omdat in de netwerkcontrole de Diagnostics Policy service ontbreekt. is bovengenoemd .cab bestand hier een oplossing voor? Zo ja, waar kan ik het vinden? Alvast dank voor een helpend antwoord. Rinus. rinus.buter@hotmail.nl

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Dat lijkt ons sterk, je weet immers nooit precies wat de inhoud van dat bestand is. Ik denk dat je het best even kunt controleren of je de service (die nodig is voor je wifi-verbinding) handmatig kunt starten.

  Probeer het volgende:

  Klik WinToets+R tegelijkertijd, hiermee open je de command-prompt. Typ daar de opdracht 'services.msc' in (zonder aanhalingstekens), gevolgd door enter. De Windows Services wordt nu geopend.

  Scroll naar beneden naar de service Diagnostic Policy Service. Kijk aan de rechterzijde of daar 'Wordt uitgevoerd' of 'Uitgeschakeld' staat. Deze moet eigenlijk altijd op 'Wordt uitgevoerd' of 'Automatisch staan.

  Je kunt de instellingen van de service wijzigen. Dubbelklik op 'Diagnostics Policy Service' en bij 'Opstarttype' in dat scherm kun je de status wijzigen in 'Automatisch'.

  Als je dat doet en de knop 'Starten' komt ook beschikbaar, klik dan op 'Starten' om de service direct te starten, zodat je meteen kunt testen of je nu wel internet hebt.

  Succes, en we horen graag of dit heeft geholpen.

Beantwoord deze vraag