Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Internet & hosting

mijn tablet laad niet meer op en ik heb hem al 4 uur opgeladen en het is nog altijd helemaal plat wat moet ik doen?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  verschijnt er helemaal niks in beeld, of wel een icoontje? Bijvoorbeeld van een lege batterij of een rood kruis door een batterij? Als je de tablet nog niet zolang hebt, dan is de oorzaak de oplader. Test dat eerst, voordat je de tablet naar een dure reparatie center brengt,
  .
  Het kan zijn dat de oplader niet goed werkt, dan kan je testen door (eventueel) een andere oplader aan te sluiten, probeer dat. Laad de tablet dan wel op, dan is de oplader kapot, mogelijk is oplader gevallen, op een hard oppervlak, tja, dan kan hij kapot gaan. Ik weet niet welk merk tablet je gebruikt, maar kijk of je van een kennis of zo. een oplader mag lenen, zo kan je achterhalen of jou oplader kapot is. Grote kans dat jou oplader niet goed werkt. Maar dat kan je alleen achterhalen, door een andere oplader op je tablet aan te sluiten.

Beantwoord deze vraag