Internet & hosting

Mijn google agenda is plotseling leeg, maar de reminders komen wel via gmail binnen. Hoe kan ik dit probleem oplossen?

Vrijwel alle afspraken sinds februari dit jaar zijn uit de agenda verdwenen, met uitzondering van één wekelijks terugkerende. Geen idee hoe het komt, wie helpt mij??????

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Check of je nog wel voldoende opslag ruimte hébt, je gmail en agenda gebruiken de zelfde geheugenruimte. Is de online cle cloud geheugen ruimte vol, dan loop je het risico gegevens te verliezen. Heb je voldoende ruimte over, en je hebt gmail op meerdere apparaten, dan is er mogelijk een probleem met de synchronisatie, tussen de apparaten onderling.
  https://support.google.com/calendar/answer/114500?hl=nl
  • +
  • 0
  • -
  Ik heb hetzelfde probleem. Als ik afspraken noteer, zie ik heel even de afspraak. Dan floept deze weg, en zie een venstertje: "Verwijdert". Wat ontzettend irritant. Kan Google helpen?

  Alle goedbedoelde adviezen met vage vermoedens, daar wordt ik doodziek van. Als je niet weet van de hoed of de rand: "ZWIJG".

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord