Internet & hosting

Met welk programma werkt mijn diascanner?

Ik heb kort geleden windows 7 opgeschaald naar windows 10. Nu kan ik mijn oude diascanner: Prime Film 1800i niet meer gebruiken. Onder windows 7 werkte het uitstekend. Hoe of met welk (besturings) programma los ik dat op?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Ik heb even je mailadres uit de vraag gehaald. Lijkt me niet heel handig om die zo openbaar te plaatsen.

    Ik denk dat het mis gaat met de drivers van de diascanner, die ondersteunen Windows 10 niet. Omdat het om een oud diascanner gaat zal deze fabrikant er waarschijnlijk ook niet erg happig op zijn om nieuwe drivers te ontwikkelen. Ik vrees dus dat je of een nieuwe scanner moet kopen of de scanner op een ander Windows 7-systeem moet aansluiten.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord