Internet & hosting

Meerdere verbindingen op 1 kabel, wat doet dat met de belasting?

elke 5 minuten data over het net naast andere toepassingen

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  De data-overdracht zal trager worden.
  Denk maar aan het verkeer. Als er meer auto's tegelijk op de weg zitten kan je niet meer vlot doorrijden en er ontstaan files.
  • +
  • 0
  • -
  Hallo Franny, bedankt voor je logische verklaring.
  Ik vroeg dit met de volgende reden.
  In mijn omgeving zijn we met sportverenigingen bezig hun energieverbruik te monitoren. Hiervoor zal een "kastje" voor enkele groepen worden gemonteerd en de verzamelde informatie gaat via internet naar een analyse programma en laat het resultaat, indien gewenst, via internet weer terugkomen.
  De verenigingen hadden de vraag of hiermee nu niet hun gekoppelde apparaten (al of niet draadloos) hinder van gaan ondervinden want het meten is 24/7 .
  Het gaat dan om byv. kassasysteem, PIN betalingen, Mediabox gebeuren, wedstrijdformulieren en misschien nog meer.

  Zou het mogelijk zijn om prioriteiten in te stellen op de router, dus de poort van de "meetbox" een latere afhandeling laten geven o.i.d ?
  Groet,
  RonP

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord