Internet & hosting

Internet stopt na een tijdje op de laptop, op andere apparaten werkt het nog wel steeds, hoe los ik dit op?

We hebben sinds een maand o.i.d nu een nieuwe router en nieuwe wifi, alleen deze stopt af en toe op mijn laptop. Dan zit ik op internet en werkt internet niet meer, wil ik de wifi aan en uit doen maar dan wanneer ik de wifi weer aan zet zegt 'ie dat er geen beschikbare netwerken zijn (ook niet van de buren of anderen uit de buurt). Ik heb hier alleen problemen mee op m'n laptop. Op andere computers in dit huis is het niet het geval en ook wifi op m'n iPhone blijft het doen wanneer hij op m'n laptop stopt. Ik moet hem nu steeds herstarten, daarna werkt internet wel weer. Heeft iemand enig idee wat dit is en hoe ik het kan oplossen? Alvast bedankt!

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Dat kan diverse oorzaken hebben volg de instructies die van toepassing zijn op de Windows versie , die je op je computer hebt staan.
  Windows 7
  http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/network-connection-problem-help#network-problems=windows-7&v1h;=win81tab1&v2h;=win7tab1&v3h;=winvistatab1&v4h;=winxptab1
  .
  Windows 8.1
  http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/network-connection-problem-help#network-problems=windows-81&v1h;=win81tab1&v2h;=win7tab1&v3h;=winvistatab1&v4h;=winxptab1

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord