Internet & hosting

instellingen inkomende mail beveiligen?

De genoemde instellingen op https://www.ziggo.nl/klantenservice/e-mail/pop-instellingen geven voor de inkomende mail serverpoort 110 en geen beveiliging. Bij het installeren van Thunderbird wordt juist daarop gereageerd en een waarschuwing gegeven. Blijkbaar moet het mogelijk zijn om een beveiligde instelling te maken, maar niet bij Ziggo. Wat zijn daar overigens de gevolgen van?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Of je moet gebruikmaken van een andere (commerciële of gratis) maildienst, Of blijf bij Ziggo gebruiken, in combinatie met gratis of betaalde anti-virussoftware, maar zelfs de duurste antivirus- software is/word nutteloos, wanneer om welke reden dan ook, wordt nagelaten de dagelijks uitgebrachte updates te downloaden. Het up-to-date houden van het besturingssysteem en anti-virussoftware is de beste veiligheidsmaatregel…

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord