abonneren
Internet & hosting

Ik wil het forum terug!!!

Wie o wie heeft bedacht dat het forum van computertotaal veranderd moest worden in vraag en antwoord. Het werkt nu voor geen meter. Het is misscien laag drempelig , de layout ziet er misschien mooi uit ( al is het meer voor een tablet gemaakt). Het forum was gewoon overzichtelijker , met bijvoorbeeld beveiligings problemen kon je terecht bij abraham54. Welke idioot heeft dit hier zo bedacht? Ik kan niet voorstellen dat ik de enige ben die hier zo overdenkt. Waarom wordt bij deze site geen enquete gehouden met de keus deze onzin hier houden of het vertrouwde en goed functioneerende forum terug.

7 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Beste 'Gast'
  Om je vraag te beantwoorden, ik was uiteraard niet bij de beslissing betrokken, maar ik neem aan dat IDG dit bedacht heeft.
  Maar het feit dat jij de werking van dit volkomen andere medium binnen vier dagen niet net zo ver hebt doorgrondt als het forum in een paar jaar, of dat dit medium gewoon niks voor je is, maakt de bedenkers nog niet idioot.
  Waarom er geen enquete bij wordt gedaan kan ik natuurlijk niet beantwoorden, maar ik neem aan dat er stevig marktonderzoek is gedaan alvorens men tot deze rigoreuze beslissing is gekomen. Men zal niet zomaar op de goeie gok tonnen gaan besteden om alleen maar eens te kijken wat er gaat gebeuren.
  En na een gedegen marktonderzoek is een enquete niet alleen overbodige mosterd na de maaltijd, maar ook nog eens een heel klein likje mosterd, want een enquete weegt niet op tegen een compleet marktonderzoek.
  Dus samengevat durf ik je best zwart op wit te geven dat het forum niet meer terug gaat komen. En persoonlijk vind ik dit prima zo.
  Als we nooit veranderingen willen en altijd terug blijven gaan naar het oude, dan zouden we elkaar nu nog steeds in berenvellen de hersens in slaan :)
  • +
  • 0
  • -
  Ja het is even wennen. De inhoud van enkele vragen die tot nu toe gesteld zijn hebben volgens mij ook niks met de werkelijkheid te maken. Zijn vlg. mij er ingezet om een start te maken. Ik kijk het nog even aan. Hoewel het wel erg rustig is in vergelijk met het oude forum. En mocht je een probleem voor willen leggen aan Abraham54, hij is ook op andere computerfora actief. Dus wat let je om daar een te kijken.
  vr.gr.
  • +
  • 0
  • -
  @Gooly: ik heb uiteraard ook geen inzicht in het proces achter de omschakeling maar ik vraag me heel erg af of en een gedegen marktonderzoek gehouden is. Naar mijn inschatting is het gebaseerd op een paar maal vergaderen en wat natte vinger werk.
  • +
  • 0
  • -
  Nou niet iedere verandering is een vooruitgang zoals wel erg vaag gedachgt wordt.
  Verder valt het mij op dat ik veel oude gebruikers van het forum hier niet meer terug zie.

  Het komt nu net over dat je jaren bij een winkel met te volle te veredenheid je boodschappen hebt gedaan en dat de winkel op de een en andere dag zomaar verdwenen is zonder enige melding van vooraf.
  • +
  • 0
  • -
  Ik heb het forum van C!T lange tijd niet gebruikt, omdat het mijns inziens té inactief is geweest de afgelopen 3 jaar.

  Toch moet ik zeggen dat ik het wel mis. Ik kom hier vandaag om weer eens in te loggen, om er verbaasd achter te komen dat het forum niet meer is wat het geweest is. Mijns inziens is de nieuwe stijl meer een goeievraag.nl rip-off, maar dat is míjn mening.

  Jammer. Zou het graag weer terugzien zoals het ooit was.

  Met vriendelijke groet,
  Gebruiker Youri
  • +
  • 0
  • -
  Eerlijk gezegd vind ik het geen vooruitgang. Het oude was overzichtelijk, ook qua indeling wist je exact waar je aan toe was. Duidelijk gerubriceerd en beknopt.
  Deze vorm van vraag en antwoord is rommelig en onduidelijk. Ik heb voor mijn vakantie geen enkele indicatie gezien dat er drastische veranderingen op tilt waren. Na terugkomst dus zeer verbaasd over de lay-out na het aanklikken van de forum favo…..!
  Wat mij betreft geen succes en mijn bezoekjes zullen nog slechts minimaal zijn.
  Een verandering is niet altijd per definitie een vooruitgang!!

  Aanvullend:
  Waarom is een goede forum opzet (pHp is toch prima?)) verlaten en is dit omgezet in een of andere vage vraag en antwoord gedaante?
  Ik kwam hier alleen terecht door "forum" in te kloppen in het zoekvenster, maar op de indexpagina kan ik 'm niet terug vinden. Net als andere opmerkingen en vragen hieromtrent.
  Nogmaals: IDG, dit is in mijn opinie geen vooruitgang! Wellicht was een opinie van gebruikers middels e-mail een goede optie geweest!!
  • +
  • 0
  • -
  Het is wel aangekondigd hoor, al was het redelijk kort voor de overgang. Ik meen -uit het blote hoofd- dat het exact een week voordat de verandering werd doorgevoerd, het aangekondigd is in het mededelingenforum. Er volgde hierop ook nog een discussie in het feedbackforum.

  Of de verandering goed of slecht is: zoveel mensen, zoveel meningen denk ik. Het forum in de opzet zoals die er lag was geen lang leven meer beschoren, als je het zuiver technisch beschouwd (gebaseerd op techniek van meer dan 10 jaar geleden) dus er moest sowieso íets gebeuren. Dat de verandering nu nogal drastisch is zal niemand ontkennen. Zelf ben ik -nu drie dagen terug van vakantie- ook nog zoekende. En ik vertrouw er eigenlijk ook op dat de techneuten deze V&A in de gaten houden om te zien wat er allemaal voor verbeterpunten zijn.

Beantwoord deze vraag