abonneren
Internet & hosting

ik kan facebook niet meer openen op pc?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Trage computer, spyware, andere startpagina, popups, reclame in browsers.
  Slachtoffers van trojans hebben vaak te maken met rare gedragingen van hun pc.. net of je pc een eigen wil heeft gekregen.
  Soms krijg je een of meerdere toolbars in je browser of taakbalk te zien zonder je je kan herinneren dat je die geÔnstalleerd hebt.
  Je opent je browser en je merkt op dat je startpagina/homepage is verandert naar een of andere vage website die je nog nooit eerder hebt gezien.
  Deze sites komen ook meestal tevoorschijn als een site niet wordt gevonden, dus in plaats van een standaard 'Cannot find server' een redirect. Als je zulke sites te zien krijgt wijst dit op spyware/browserhijackers.
  .
  https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/
  .
  Download AdwCleaner naar je Bureaublad.
  Sluit al je programma's en vensters.
  Start AdwCleaner en klik op scan.
  Kijk goed of je alles wel kan verwijderen. Soms worden links en bestanden als verdacht aangemerkt maar zijn ze dat niet, omdat je die (toevallig) kent., dan moet je het vinkje weghalen. Maar over het algemeen is wat hij vindt, malware (foute software)
  Klik dan pas op clean.
  Herstart je computer.
  Als je Startpagina ook gehijackt was, stel dan de zoekmachine opnieuw in, deze word standaard door AdwCleaner terug gezet naar Google.com.
  .
  En probeer dan nogmaals in te loggen op je Facebook…..
  • +
  • 0
  • -
  Sinds zaterdagavond kreeg ik opeens FB niet meer geopend. Alleen enkele seconden het blauwe scherm met de f. Daarna springt het weer terug naar startscherm van pc. Messenger doet het nog wel

Beantwoord deze vraag