Internet & hosting

Ik heb wel verbinding maar geen internettoegang?

Ik heb een wifi-antenne gekocht en geinstalleerd, alles doet het gewoon goed. Volle verbinding alleen geen internettoegang, je ziet een gele driehoek met een uitroepteken. Het is een HP Compaq Windows 7 ultimate. Ik heb geen anti virus of dergelijke op mijn computer. Weet iemand waar dit aan kan liggen?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    http://www.zelfaansluiten.nl/computer-netwerk/draadloos-internet-instellen.html#Computer-aansluiten-op-uw-draadloos-netwerk-/-internet
    Je moet het netwerk nog een naam geven en beveiligen met een wachtwoord,zodat uw computer uw netwerk kan vinden, dat uitroepteken geeft aan dat uw netwerk (nog) niet is beveiligd met een wachtwoord, anders wordt uw wifi een openbaar wifi. voor de hele omgeving. Volg de instructies via de link.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord