Internet & hosting

Ik heb mijn internet snelheid bij UPC verhoogd van 100Mb naar 200 Mb. Snelheid blijft echter op 94Mb staan. Wat nu?

Ik heb een bekabelde verbinding. Installatie van een nieuwe ethernetkaart van 1 gieg hielp niet. In de intelllingen blijft alsmaar een verbinding van 100 mb staan.

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Heb je gecontroleerd of jouw abonnement wel de 200 Mb/s variant is?

  Kijk anders eens of het modem goed is ingesteld.
  • +
  • 0
  • -
  Als je een combinatie van een losse modem en losse wifi-router hebt, dan moet de router voorzien zijn van gigabitpoorten. Als je de router al wat langer hebt is de kans groot dat de poorten maar tot 100 Mbit/s gaan. Mocht je een los modem hebben in combinatie met een losse router, probeer je pc dan eens direct op de modem aan te sluiten en kijk dan of je wel een hogere snelheid haalt. Is dat het geval, dan kun je een nieuwe wifi-router met gigabitpoorten kopen. Heb je ook direct op het mdoem geen hogere snelheid, bel dan UPC. Als je een modem/wifi-router-combinatie hebt van UPC dan moet die uiteraard voorzien zijn van gigabitpoorten, is dat niet het geval bel UPC dan omdat het apparaat dan niet voldoet voor je abonnement.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord