Internet & hosting

Ik heb een vraag betreffende de WIFI-repeaters?

Ik wil namelijk weten of je zo'n apparaat ook kunt gebruiken op je vakantieadres. Wij waren nu nl. op vakantie in Oostenrijk waarbij we in de slaapkamer nog goed bereik hadden maar bijna niet in de woonkamer. Je krijgt op je vakantieadres de sleutel van de WPA. Kun je deze code dan zo in het apparaat invoeren? Heeft het dan ook zin om een apparaat te nemen met 2,4 en 5GHz of is 2,4GHz dan voldoende?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Voor de beveiligingscodes maakt het niet uit of je een schnapps, glühwein of oude jenever op hebt.

    Wel zou ik de verhuurder van het vakantieadres vragen of het OK is. Wellicht dat 'ie uit zichzelf al e.e.a. repareert door enkele repeaters te plaatsen. Kijk ook of het apparaat in Oostenrijk is toegestaan qua zendbereik enz. immers elk land heeft zijn eigen regels. In de EU zal het wel loslopen, maar je wilt geen problemen veroorzaken door storingen door interferentie met andere apparaten.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord