Internet & hosting

Hallo computervrienden. Vraag, sinds in win 7-64 draai, krijg ik mijn Hp2600N niet meer op het netwerk. Suggesties?

Ik heb reeds vele drivers geladen, die zouden moeten voldoen, maar helaas. Zeker met schoolgangers is het toch echt wel makkelijk om de printer weer in het netwerk te krijgen. Vast bedankt voor de moeite en tijd.

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Heb je wel de juiste driver software gedownload, 64-bit Windows 7, vereist ook een 64-bit driver software, download onbewust toch een 32-bit dan kan dat problemen veroorzaken.
    http://h20566.www2.hp.com/portal/site/hpsc/template.PAGE/public/psi/swdHome/?sp4ts.oid=446154&spf;_p.tpst=swdMain&spf;_p.prp_swdMain=wsrp-navigationalState%3DswLang%253D7%257Caction%253DlistOS&javax.portlet.begCacheTok;=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok;=com.vignette.cachetoken

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord