Internet & hosting

Goede vervangers van de ontbrekende Windows Firewall?

Ik heb Windows 7 op mijn p.c. Het onderhoudscentrum (de vroegere "Beveiliging" in Windows XP) daarvan geeft aan dat er geen Windows Firewall is ingeschakeld. Aanklikken van "inschakelen" in het linkervenster gaat niet. Verder geeft het aan dat er geen antivirussoftware is geinstalleerd. Dit laatste is onjuist, want ik heb zowel Kaspersky Internet Security als Spyhunter 4 geinstalleerd. Mijn vraag is: zijn deze programma's goede vervangers van de ontbrekende Windows Firewall?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    In principe is de firewall van Windows 7 al goed heb ik begrepen (beter dan die van xp doordat ook uitgaand verkeer gemonitored wordt).

    Of de nu geplaatste beter is weet ik eerlijk gezegd niet, kijk eens via het internet naar reviews?

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord