Internet & hosting

Foto's in albums (Picasa3) zijn niet te zien via mijn Samsung Android tablet?

Het gaat erom dat ik de foto's in een fotoalbum gemaakt met behulp van Picasa3 en geupload naar mijn website niet kan zien op mijn Galaxy Note 10.1 ed 2014 draaiend op android. Op mijn pc (microsoft) en laptop (ubuntu) kan ik de foto's normaal bekijken. Via explorer of chrome. Mijn vraag is nog steeds ligt dit dan aan mijn tablet, waarop dan misschien nog een stukje software moet worden geinstalleerd of ligt het aan mijn website. Ik weet dat op Apple alles goed werkt. Help!! Theo www.theowerkhoven.nl hier vind je ook de fotoalbums. theo@theowerkhoven.nl

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Je moet wel een goede internet browser installeren op je tablet, Chrome is ook geschikt om te installeren op je android tablet, met Chrome kan je probleemloos internetten, en de foto's op je website bekijken.
    https://support.google.com/chrome/answer/2393487?hl=nl

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord