Internet & hosting

facebook video internet explorer werkt niet

facebook video geef niet aan op internet explorer maar wel op mozilla firefox en Google Chrome hoe kan ik wel facebook video zien en afspelen via internet explorer kan u mij daar mee helpen? ik kom er daar niet uit want ik wil graag internet Explorer begin 2016 terug hebben ze zeggen internet Explorer verbeteren of u moet mij vertellen wat moet er in ge vinkt worden en uit ge vinkt worden op internet optie ik hoor wel van u groetjes peter wubbema

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Beste Peter,

  Het is niet helemaal duidelijk welke versie van Internet Explorer je gebruikt, en onder welke versie van Windows dat is. Gebruik je Windows 10, dan is de kans groot dat je Egde bedoelt in plaats van Internet Explorer. Toch zou het afspelen van video's in alle browsers moeten werken.

  Probeer eens het volgende: verwijder alle tijdelijke bestanden van Internet Explorer, deze kun je vinden in de map C:\Users\<Gebruikersnaam>\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache

  Waarbij u bij <Gebruikersnaam> de accountnaam invult van Windows waarmee u bent ingelogd. Sluit Internet Explorer en Egde af, en verwijder alle bestanden en mappen in deze map. Start vervolgens de computer opnieuw op, en probeer opnieuw om met Internet Explorer of Edgde naar Facebook te gaan.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord