Internet & hosting

Facebook pagina "loskoppelen"?

Ik heb voor mijn werk een facebook pagina gemaakt terwijl ik ingelogd stond met mijn eigen acount. Resultaat is dat ik allerlei meldingen krijg op mijn eigen pagina die bedoeld zijn voor de pagina van mijn werk. Hoe kan ik die twee "loskoppelen" van elkaar?

1 antwoord
 • De Schermnaam veranderen:
  klik op het tandwiel in de blauwe bovenbalk en klik op Accountinstellingen.
  Klik op Klik op Algemeen in de linker kolom en daarna op Bewerken achter het Gebruikersnaam veld. Je kan dit veld slechts 1x aanpassen.
  .
  Het primaire e-mailadres veranderen:
  Klik op het tandwiel in de blauwe bovenbalk en klik op Accountinstellingen.
  Klik op Klik op Algemeen in de linker kolom en daarna op Bewerken achter het E-mailadres veld. Klik op Nog een e-mailadres toevoegen en wijzigingen opslaan. Bevestig je Facebook wachtwoord en ga naar je e-mail programma om het nieuwe e-mail adres te koppelen aan het persoonlijke profiel. Gebruik vervolgens dit e-mailadres om je aan te melden bij Facebook. Je kunt hierna het eerste e-mail adres verwijderen.
  .

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord