Internet & hosting

Dag, ik kan niet naar mijn geinstalleerde sd kaart schrijven met es file explorer?.

Tablet werkt op ART foutmelding als dat bij Lollipop 5.0 Lifetab MD 98111. micro SD 2gb van sandisk. SD kaart is gedeblokkeerd dus schakelaar op schrijf positie

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  OPLOSSING 1 - "Ontgrendel" de geheugenkaart.

  Er is een 'Lock' schakelaar aan de linker kant van de SD kaart. Verzeker je ervan dat deze schuifschakelaar naar boven is geschoven (unlock positie). Je zal dan niet in staat zijn om de inhoud aan te passen of te verwijderen van de geheugenkaart als deze vergrendeld is.

  OPLOSSING 2 - Schuif de 'lock' schakelaar heen en weer.

  Als de lock schakelaar los zit en gemakkelijk verschoven kan worden, is het waarschijnlijk dat de schakelaar in de vegrendelde stand komt te staan wanneer je de kaart in je host apparaat stopt. In dat geval zal de kaart vervangen moeten worden. Of probeer de kaart, voorzichtig zo in het host apparaat te doen, dat de schakelaar niet verschuift.
  • +
  • 0
  • -
  Hallo, een oude vraag maar ik heb nog geen antwoord kunnen vinden. Het is een blokkering door Samsung begrijp ik, maar heeft iemand een eenvoudige oplossing? Ik lees over 'rooten' van je Phone maar is dat wat voor een eenvoudige, wel technische, ziel? Er hoeft slechts één regeltje toegevoegd te worden in een bestand, alleen kun je dat bestand niet terugplaatsen.
  Groet Karel

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord