Internet & hosting

Computertotaal Magazine App werkt niet meer na update KitKat op Nexus 7(2013) ?

App opent normaal, downloaden tijdschrift gaat OK, maar na op "lezen" drukken opent zich een zwarte pagina en blijft hangen. Return toets werkt mog wel. Herinstalleren App helpt niet.

3 antwoorden
  • Als je naar Instellingen gaat, apps / gedownloade apps / Computertotaal app en hier Gegevens wissen kiest wordt de app weer naar de beginwaarde teruggezet. Als je nu de app opstart en weer inlogt, doet hij het dan weer?
  • Nee dat werkt helaas niet.App misschien niet 4.4 proof??
    Nog gekker nu. De voorpagina wordt zwart weergegeven.Als ik van rechts naar links veeg,verschijnt de vervolgpagina.Deels opgelost nu,maar er blijft dus een bug in zitten…
  • That's the best answer by far! Thanks for coniutbrting.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord