Internet & hosting

Beperkt internet bij windows 8 PC ?

krijgen enkel nog beperkte wifi toegang via Windows 8 pc nadat was upgegrade naar 8.1 en daarna teruggezet. andere pc en devices werken wel, kan dus niet aan de router liggen iemand die ons kan helpen ?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Dat kan diverse oorzaken hebben, en is afhankelijk van de oorzaak, 123 eenvoudig of wat moeilijker op te lossen. Volg de suggesties/instructies in de vermelde link, dan vindt je wel de oorzaak, en is er wel een oplossing voorhanden.
  http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/cant-connect-internet#1TC=windows-8
  De link staat in het Engels, maar zodra je aanklikt, verschijnt de link in het Nederlands.
  Volg de instructies/of suggesties dan kom je er wel uit…..meestal is de oorzaak een (ogenschijnlijk) onbenullig detail/handeling dat belangrijk is, maar toch om welke reden dan ook, is gemist. Ofwel every body makes mistakes……of zoiets…..
  • +
  • 0
  • -
  werd opgelost door een nieuwe driver te installeren voor de specifieke PC in dit geval een Lenovo

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord