Internet & hosting

Als abonnee en muzikant zou ik graag een artikel willen lezen over het gebruik van tablets op de muziekstandaard?

Een E-reader is te klein en leest maar 1 bladzijde. Een Entourage edge die ik heb is beter maar leest ook maar 1 bladzijde, voordeel is wel dat op de andere zijde de Muziek index geplaatst kan worden. Mijn ervaring zegt me dat b.v een Samsung galaxy pro 12,3 inch maar dan in een dubbele uitvoering(dichtklapbaar) waarop .PDF te lezen is met 2 blz. en een voetschakelaar, voor de volgende blz. en een blz. zoeksysteem voor het opzoeken van een bepaald muziekstuk?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  http://computertotaal.nl/contact
  Voor eventuele vragen/opmerkingen over publicaties/artikelen kun je, je, beter rechtstreeks tot de redactie (leden) richten, via bovengenoemde link.
  • +
  • 0
  • -
  Mocht het artikel op zich laten wachten, je kunt informeren in Brussel, Scora of bij Samsung:
  http://www.tabletguide.nl/29465/brussels-philharmonisch-orkest-gaat-digitaal/
  http://blogs.bibliotheek.rotterdam.nl/blog/muziek-maken/orkest-ruilt-bladmuziek-voor-tablet-deel-2

  En deze referenties voor de nodige tablet-apps:
  http://blogs.bibliotheek.rotterdam.nl/blog/muziek/bladmuziek-op-je-tabletpc-ipad-iphone

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord