Hardware

Kleuren instellen Google MAPS?

Sinds kort is er een nieuwe Google MAPS. Een ding waar ik NIET blij mee ben is de kleur van de kaarten. Er is bijna geen onderscheid te maken tussen wit en andere markeringen. ZEKER NIET VOOR MENSEN DIE KLEURENBLIND ZIJN!!!!! vraag: Kan ik die kleuren op een of andere manier instellen ?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Op de PC met een browser naar Google Maps levert weliswaar de mededeling van een nieuwe versie, maar de kaartkleuren zijn als vanouds. Al jaren hetzelfde. Ik kan niet zo snel zien of dit bij te stellen is.

  Je kunt ook Bing proberen, maar de kleuren daarvan liggen dicht bij Google: http://www.bing.com/maps/

  Een alternatieve kaartentoner is Michelin; de kleuren daarvan bevallen je wellicht beter. Ook met een routeplanner vanaf het hoofdmenu.
  Kaarten: http://www.viamichelin.com/web/Maps
  Hoofdpagina: http://www.viamichelin.com/

  Heb je Windows 8(.1) dan zijn de meeste van deze kaarten ook als windows Store app te vinden. Daarnaast vind ik de "Traffic Map" (Bing en tomtom) heel aardig!

  Werk je vanaf een Android mobieltje met Maps dan zal het antwoord van anderen moeten komen. Geef aan of dit nodig is.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord