Film, muziek, video & gaming

Hoe krijg ik geluid bij het opnemen van video's via showbiz?

Beste allemaal, Wij hebben thuis veel oude bandjes liggen die mijn moeder erg graag op dvd wil hebben. Wij zijn nu bezig deze bandjes vanaf de camera op de computer te zetten met het programma Showbiz DVD 2. Het probleem is alleen dat wij wel beeld hebben en kunnen opnemen maar dat dit allemaal zonder geluid is (alleen geluid via de camera en niet via de pc). De instellingen staan volgens ons wel goed op WDM 2863 Audio. Is er iemand die hier een antwoord op weet? Het zou ons heel erg helpen! Alvast bedankt!

1 antwoord
    • +
    • -1
    • -
    U moet waarschijnlijk bij de geluidsinstellingen het juiste invoerkanaal opgeven. Ga in Windows 10 rechts onder in beeld naar het audiopictogram, klik er met rechts op, en selecteer 'Opnameapparaten' Hier kun je zien welke apparaten in je pc audio kunnen ontvangen. Activeer het invoerkanaal dat u wilt gebruiken door er met rechts op te klikken en te kiezen voor 'Selecteren'. Waarschijnlijk moet u even experimenteren om het juiste kanaal te ontvangen. Als een kanaal audio ontvangt dan ziet u aan de rechterzijde de balk groen oplichten.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord