abonneren
Film, muziek, video & gaming

Geen add-ons om films te kijken?

Ik heb nu een nieuwe tv box met kodi gekocht,maar de add-ons van yoda en exodus etc. Staan daar niet op, maar bij mn oude wel,kan iemand mij vertellen wat daar de reden van is?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  De verkoop van spelers die voor-geïnstalleerde software aan boord hebben waarmee je op een illegale wijze beschermde inhoud kan kijken is sinds 27 april 2017 verboden in Nederland, aldus de uitspraak van het Europese hof!!

  Vandaar dat de verkopers van dat soort boxen er voor hebben gekozen om ze wel met Kodi te leveren maar zonder de add-ons. Dat wil niet zeggen dat je er geen add-ons meer op kan installeren! Hier onder de twee gevraagde add-ons;

  https://tinyurl.com/CTYodakd

  https://tinyurl.com/CTExoduskd

  Maar ik moet er wel bij zeggen dat installatie en gebruik volledig op eigen risico is! Het is nu eenvoudig om je IP-adres te achterhalen (als je geen gebruik maakt van een VPN, anders is het iets lastiger).

  Een clubje als brein gaat er trouwens alleen vanuit dat je voor ECHT IEDERE film of serie anders betaald zou hebben, duidelijk de gedachte van een overdreven manisch persoon.


  Zelf pleit ik voor een abbonement zoals Netflix maar dan met het aanbod van bijvoorbeeld Yoda of Exodus bij een maandbedrag van €25 tot €35. Op die manier is iedereen blij.

Beantwoord deze vraag