Computer

willekeurige e-mailadressen? Nee.

Aangezien het e-mailadres waar de spam heen gestuurd werd bestaat uit 32 letters,cijfers en gevolgd door nog enkele tekens en een domein, en het niet zomaar een domein betreft dat wereldwijd of landelijk bekend is van e-mail, is het haast onmogelijk dat het spam betreft dat aan willekeurige e-mailadressen is gestuurd. Dit e-mailadres is uniek en eenmalig gebruikt voor een prijsvraag bij Computer Totaal. Het enige dat me rest is niet het gewoon aanmerken als spam, want door het gebruikte e-mailadres kan ik aantonen dat het een eenmalig en uniek e-mailadres is geweest dat ik voor Computer Totaal heb gebruikt. Er is dus iets gelekt vanuit Computer Totaal (of gelieerde bedrijven).

1 antwoord
  • Het mail-adres is, volgens uw zeggen, op 29-09-2013 eenmalig gebruikt voor een prijsvraag.
    Nu word er spam heen gestuurd. Waarom houd u een 2 en een half jaar mailadres in de gaten als het maar eenmalig gebruikt is?

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord